Leverandør info

Safe Sterilization ApS

Safe Sterilization ApS har siden 1993 været leverandør af periodiske tests af sterilisationsprocesser i autoklaver og tørsterilisatorer med biologiske og kemiske indikatorer.

Safe Sterilizations vision er at være en aktiv samarbejdspartner og medvirke til at sterilisationsprocesserne, og dermed patientsikkerheden, på klinikkerne er optimal. Vi sætter kvalitet og faglighed i højsædet, og vi søger derfor at formidle den nyeste viden om myndighedskrav og anbefalinger til vores kunder, samt at sikre vores produktviden er opdateret og korrekt. 

Vores primære ydelse består af dyrkning af biologiske indikatorer til test af sterilisationsprocessen i autoklaver og tørsterilisatorer. De biologiske indikatorer bliver fremsendt til og returneret fra kunderne via et abonnementssystem. Udover vores abonnementer yder vi salg af kemiske indikatorer til daglig kontrol af sterilisationsprocessen i autoklaver og tørsterilisatorer samt dentalopvaskemaskiner. 

Vores koncept:

• Brugervenligt abonnementssystem

• Konkurrencedygtige priser

• Præcis og saglig rådgivning

Safe Sterilization deltager i udviklingen af internationale/europæiske standarder hos Dansk Standard, hvor vi opnår viden om reviderede standarder og krav.

Safe Sterilization er ISO 9001:2015 certificeret.

 

Følg os gerne på Facebook og LinkedIn

https://www.facebook.com/safeintfb

https://www.linkedin.com/company/safe-sterilization-aps/