ANNONCE
Annonce
Nina Boe-Hauggaard anbefaler:

"Brug udstyr som er gennemprøvet"

Interne kurser, brug af kollegaer på tværs og udstyr uden børnesygdomme er nøgleordene i de tre anbefalinger, som Nina Boe-Hauggaard, der er privatansat i København, giver.  

1. Arranger interne kurser på klinikken. Det kan anbefales både fagligt og socialt. Hos os bliver indholdet af kurserne bestemt ud fra de ansattes ønsker, eller hvis der er nye behandlingsmetoder. Det er en god idé at dele sig op i faggrupper, da man beskæftiger sig med forskelligt arbejde, og derfor vil de forskellige kurser typisk ikke have relevans for alle.

 

2. Udnyt den enkelte faggruppes kompetencer bedst muligt. Vi gør meget ud af at bruge kollegaer på tværs af faggrupper. Fx involverer vi vores tandplejere rigtig meget, og det letter arbejdet at kunne bruge hinanden og have et godt samarbejde.

 

3. Brug udstyr, som er gennemprøvet, inden du investerer i det, så du ved, det virker. Dermed slipper du for børnesygdomme, hvilket letter hverdagen og gør, at du kan hjælpe patienterne bedst og hurtigst muligt. Panoramarøntgen og CBCT-scanner er blot ét af vores redskaber og et eksempel på udstyr, der letter vores arbejde og nedsætter behandlingstiden. 

Kommentarer
ANNONCE