ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
HÆDER:

Tandlægebladet nomineret til Bording-pris

Tandlægebladet er blevet nomineret til Medieprisen ved dette års Anders Bording prisuddeling. 

Tandlægebladets adm. redaktør, Gitte Almer Nielsen, og ansvarshavende, faglig-videnskabelig redaktør, Nils-Erik Fiehn.
Foto: Anne Burlund
Dato: 27.05.2019

Tandlægebladet er ét af tre medier, der er blevet nomineret til Medieprisen ved årets Anders Bording-priser.

– Vi er enormt glade og stolte over nomineringen! Med relanceringen af Tandlægebladet i 2018 er bladet kommet ind til essensen af at være et moderne fagblad til en højtuddannet og meget specialiseret målgruppe. Inspirationen er kommet fra tandlægernes egen faglighed, som er præget af præcision, konsekvens og elegance. For mange tandlæger er deres fag mere end bare et arbejde. Derfor er nørderi et kodeord, når vi laver bladet, ligesom vi sætter klinisk relevans og identifikation i højsædet, siger Gitte Almer Nielsen, administrerende redaktør på Tandlægebladet.

Anders Bording-prisen er en dansk hædersbevisning, der siden 1965 er blevet uddelt årligt af Danske Specialmedier til et af foreningens medlemsmedier. Prisen er opkaldt efter Anders Christensen Bording, der i 1666 udgav Den Danske Mercurius, som regnes for at være det første periodiske skrift i Danmark. Prisen består af en stålskulptur, tegnet af Leif Alring og udført af Kim Buck.

Medieprisen uddeles til et specialmedie, der i særlig grad er i stand til at ramme sin målgruppe og/eller opbygge en forretningsmodel og derfor bør tjene til inspiration for andre. Tidligere vindere af Medieprisen er bl.a. Ingeniøren, Folkeskolen og Dagens Medicin.Foruden Tandlægebladet, har juryen for Anders Bording-priserne nomineret Ergoterapeuten og Kirke.dk til årets Mediepris.

Prisuddelingen er den 21. juni og foregår på Københavns Rådhus.

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE