Annonce

Mina Musavi anbefaler

"Læbestift er godt til at tjekke hårde kontakter på kroner og broer". Tandlæge Mina Musavi giver her sine tre bedste anbefalinger videre.

1.

Tjek altid indlægssedler på nye produkter – og genopfrisk en gang imellem også på produkter, man har brugt i mange år. Produkterne virker kun som anført, hvis man følger producentens anvisninger.

2.

Jeg siger til mine klinikassistenter, at de gerne må sige det højt, hvis de synes, jeg laver eksempelvis en pæn fyldning. Jeg er ikke ligeglad med, om mit arbejde er godt eller ej, og sådan en lille anerkendelse glæder mig meget. Patienten har svært ved at se, hvad man laver, så de bliver også glade, og det smitter af på oplevelsen hos tandlægen.

3.

Jeg synes, at læbestift er godt til at tjekke hårde kontakter på kroner og broer inden cementering. Det er hurtigt, nemt, billigt og drøjt i brug.

Kommentarer

1 Kommentarer

Kære Mina De 2 første anbefalinger synes jeg er virkelig gode! Den sidste vil jeg gerne høre dig ad, hvordan du gør helt praktisk. God dag til dig Mina, og tak igen for de gode anbefalinger
Annonce