ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Ny start:

”Jeg vil jo dybest set gerne koncentrere mig om at lave tænder

Et større fællesskab og administrativ aflastning fik Rikke Bjerregaard til at springe ud i at blive en del af kæden Godt Smil. 

Tekst: Trine Ganer / Foto: Godt Smil

Fra klinikejer af Tandlægehuset på Magnolievej i Brørup til klinikejer af Tandlægeselskabet Godt Smil Brørup ApS

RIKKE BJERREGAARD   /  46 ÅR

Hvorfor sælger du en andel af din klinik til Godt Smil?  
– Jeg har haft tandlægepraksis på den samme adresse i 14 år og er nu ene tandlæge på klinikken. Jeg ser frem til at blive en del af et større fællesskab med flere tandlæger. Godt Smil kan hjælpe mig med at udvide klinikken ved at tiltrække flere patienter og få flere tandlæger ind i løbet af de kommende år. 

Hvorfor netop nu?
– Muligheden bød sig, og der var god kemi. Branchen udvikler sig i de her år i retning af større enheder. Den udvikling vil jeg gerne være en del af. Og så vokser mængden af administrative opgaver, og her kan jeg se en masse fordele i at blive en del af Godt Smil. 

Hvor er det, at kæden skal aflaste?
– Jeg ser frem til hjælp til at overholde alle de krav, vi mødes af i forhold til bl.a. datasikkerhed, NIR, risikobaseret tilsyn osv. Og så glæder jeg mig til aflastning med andre administrative opgaver ift. IT, bogholderi etc. Jeg vil jo dybest set gerne koncentrere mig om at lave tænder og om patienterne. Det er det, jeg er bedst til.

Læs flere af Tandlægebladets interviews her

Har du ingen forbehold i forhold til at gå ind i en kæde?
– Nej, det har jeg faktisk ikke. Jeg mener, at det er en god måde at sikre klinikkens fremtid på. Stadigt flere patienter finder deres nye tandlæge via internettet, så der er et øget behov for markedsføring sammenlignet med tidligere.

Og der kan man som lille enkeltmandspraksis bare ikke hamle op med den markedsføring, som kæderne har mulighed for. 

CV

1998:    Færdiguddannet fra Tandlægeskolen i København
2004:    Klinikejer af Tandlægehuset på Magnolievej i Brørup
2017:    Klinikejer af Tandlægeselskabet Godt Smil Brørup ApS

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE