ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Ny start:

”Jeg er meget ambitiøs på mine patienters vegne

Fire år som tandlæge i Schweiz har formet Cecilie Clausen og har været med til at lægge et højt ambitionsniveau. En af ambitionerne for den nye klinikejer er at tiltrække flere henvisningspatienter indenfor kirurgi og større rekonstruktioner til klinikken i Helsingør.   

Ny start.
Cecilie Clausen er blevet ejer af Mit Smil Tandclinic i Helsingør
Tekst: Trine Ganer / Foto: Thomas Sinding, Copenhagen Originals

HVEM: Cecilie Clausen // 39 år

 

HVAD: Fra barselsoverlov til ejer af Mit Smil Tandclinic i Helsingør

Du har vidst i et stykke tid, at du ville købe en klinik. Hvorfor er valget faldet på Peter Fabian Eriksens klinik i Helsingør? 
– Det har været helt afgørende, at man her tilbyder et bredt spektrum af behandlinger – også de mere avancerede. Vi laver kroner på en dag, bidfunktionelle behandlinger, kirurgiske behandlinger, og vi bruger 3d-røntgen. Jeg er meget ambitiøs på mine patienters vegne, og hvis jeg finder ud af, at der er noget, jeg kan gøre for dem, så lærer jeg mig det. Fx er jeg i gang med at tage en masteruddannelse i implantologi i Frankfurt lige nu, og jeg har lige investeret i Tekscan for at kunne tilbyde en præcis bidanalyse.

»Hvis jeg finder ud af, at der er noget, jeg kan gøre for mine patienter, så lærer jeg mig det

CECILIE CLAUSEN  

Hvor stammer den ambition fra?
– Det har selvfølgelig noget at gøre med, hvem jeg er som person, men det har også haft en betydning, at jeg startede min karriere som tandlæge i Schweiz. Jeg kunne ikke umiddelbart få et job, jeg var interesseret i, da jeg var færdig på Tandlægeskolen i København, så jeg søgte arbejde i Schweiz. Jeg tror, jeg fik mere erfaring i de år, end mange gør i et helt tandlægeliv.

Hvordan det?
– Det, som opfattes som avancerede tandbehandlinger i Danmark, er standard i Schweiz. Der er en meget større kvalitetsbevidsthed hos patienterne, og det er ikke, fordi de er rige. Modsat hvad mange tror, er der en hel del fattige i Schweiz. Men de bruger gerne deres sidste schweizerfrank på tandbehandling. De er vant til at betale for sundhed.

Hvordan vil du bruge den erfaring på din klinik?
– Jeg vil videreudvikle den profil, klinikken allerede har, med at anvende den nyeste teknologi og viden for at tilbyde det absolut bedste til patienterne. Og så er det min plan at tilbyde kurser for tandlæger i Tekscan, bidhævninger og smiledesign. Min ambition og forhåbning for klinikken er, at vi i endnu højere grad, end det er tilfældet i dag, bliver henvisningsklinik for kirurgi og større rekonstruktioner.

CV

2001: Forskning i knogletransplantationer

2002: Tandlægeskole i London med fokus på kirurgi

2003: Cand.odont. fra Tandlægeskolen i København

2003-2007: Arbejdet i privat praksis i fransk- og tysktalende Schweiz

2007-: Arbejdet i Danmark i privat praksis

2010-2011: Konsulent for 3shape i Trios projekt

2017: Klinikejer af Mit Smil Tandclinic, Helsingør

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE