ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE

Godt Smil afviser salg til tandlægen.dk

Direktør i Godt Smil, Anders Bjergegaard, afviser at have været i dialog med tandlægen.dk omkring salg på trods af rygter. 

Ledelsen i tandlægekæden Godt Smil afviser over for Tandlægebladet, at salget af Godt Smil er inde i en slutfase – og at køberen skulle være tandlægen.dk.

Jyllands-Posten skrev ellers i midten af januar, at ”flere kilder med kendskab til processen” erfarede, at salget af kapitalfonden Maj Invest Equitys andel af kæden var inde i slutfasen. Og på Finans.dk kunne man læse, at ”salget forventes afsluttet i første kvartal i år, hvor en potentiel køber formodes at være Tandlægen. dk”.

Men de rygter afviser direktør i Godt Smil, Anders Bjergegaard, over for Tandlægebladet:

– Det kan jeg fuldstændig afkræfte. Vi har på intet tidspunkt været i dialog med tandlægen.dk. Vi er lige nu i en proces, hvor vi afsøger det europæiske marked for potentielle strategiske partnere. Og det tager tid, understreger Anders Bjergegaard.

Kapitalfonden Maj Invest Equity har siden 2014 ejet knap 30 % af kæden, der i dag har 26 klinikker og 450 medarbejdere.

Kilder har også nævnt kæden Colosseum som en potentiel køber. Men det vil Anders Bjergegaard hverken be- eller afkræfte:

– Det kan jeg ikke kommentere på. Jeg kan kun sige, at det er en kæmpe beslutning, da det skal være den helt rigtige partner, siger Anders Bjergegaard.

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE