ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Ny start:

"Det var lidt af et "håndværkertilbud"

Klinikkens store potentiale fik Amela Drljevic til at springe ud i at blive klinikejer. 

Tekst: Sofie Katrine Johansen / Foto: Andreas Bang Kirkegaard

AMELA DRLJEVIC / 30 ÅR

Hvorfor var klinikken her det rigtige sted for dig at springe ud som klinikejer? 
– Det er en klinik med et stort potentiale. Den havde lukket for patienttilgang og ikke nogen hjemmeside. Man kan godt sige, at det var lidt af et ”håndværkertilbud” – et sted, som vi kan rykke udviklingsmæssigt. Det ville være sværere at komme som ny klinikejer til en klinik, der allerede har 15 ansatte. Et lille sted giver mulighed for at præge kulturen. 

Fra ansat tandlæge hos Tandlægerne Engboulevarden i Randers til klinikejer hos Langenæs Tandlægerne i Aarhus

Hvad er det for en kultur, du gerne vil skabe? 
– Jeg vil gerne skabe et sted, hvor alle er hammerglade for at gå på arbejde. Mine kollegaer skal være motiverede og engagerede og føle, at der er en mening med at gå på arbejde. Sådan et sted, hvor man gerne bliver fem minutter ekstra uden at føle sig tvunget til det. Og så er det ikke mindst afgørende for mig, at det er et sted, hvor der er fokus på udvikling og efteruddannelse.

Det virker, som om du har en klar idé om, hvad du vil?
– Jeg har været ansat fire forskellige steder og oplevet, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Jeg ved fx, hvad det betyder for arbejdskulturen, at man spiser frokost sammen. Det giver sammenhold og godt arbejdsmiljø, at man kender hinanden som hele mennesker.  

Læs Tandlægebladets andre interviews her

Hvordan klarer du det? 
– Jeg ejer klinikken sammen med min kæreste Michael. Han står for alt, som ikke kræver tandlægefaglig forståelse. Det er ham, der tænker ud af boksen, mens jeg har hovedet nede i patientens mund 99 % af tiden. Det giver mig masser af overskud, at Michael har styr på det administrative. Og så har vi sparret meget med erfarne klinikejere. Det har været en kæmpe hjælp. 

Hvilke ambitioner har I så på klinikkens vegne?    
– Om 10 år håber vi på at have mindst fire behandlere og 10 ansatte på en flot, moderne klinik i Aarhus C. En klinik, der tilbyder optimal behandling for den enkelte patient via kvalitetsmaterialer og -udstyr. Derudover efteruddannelse til alle medarbejdere, smarte arbejdsgange, sparring og høj faglig viden.    

CV

2010: Uddannet fra Tandlægeskolen i Aarhus
2010-2015: Tandlæge Tanja Hughes i Aalborg
2012-2012: Hobro Kommunale Tandpleje
2013-2014: Aarhus Tandcenter (Barselsvikariat)
2015-2017: Tandlægerne Engboulevarden i Randers
2017: Klinikejer af Langenæs Tandlægerne i Aarhus

ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE