ANNONCE
ANNONCE
ANNONCE
Leverandør info

Dekoform

Dekoform tilbyder sin ekspertise indenfor dekoration og indretningsløsninger fra mindre indretningsbeslutninger til større indretningsprojekter af tandklinikker, virksomhedsdomiciler og private hjem, samt planlægning af messestande.

Med en baggrund som dekoratør, visual merchandiser og indretningsdesigner, samt stor passion og viden om arkitektur, rumligt design, kunst, tekstiler, form og farver bringer DEKOFORM tidløse og raffinerede designløsninger til de forskellige opgaver.
Jeg tilfører et stilrent og luksuriøst strejf, der er udarbejdet med udgangspunkt i det enkelte menneskes, familiens eller arbejdspladsen ønsker og behov. Mit afsæt til indretningsløsninger er menneskers trivsel. Brugerne af stedet skal føle harmoni og velvære gennem det rumlige design.

Indretning af tandklinikker
Hos Dekoform har vi udviklet en særlig tilgang til tandlægeklinikkens rumlige indretning, der tager afsæt i brugerne. Tilgangen er udviklet gennem brugerdrevet designmetoder og mere end 20 års erfaringer med indretning af tandklinikker, hvor jeg bla. har arbejdet med
skabe ro og dæmpe tandlægeskræk gennem indretningsløsninger.

I mine indretninger arbejder jeg derfor ud fra et holistisk perspektiv, der indtænker sansernes betydning gennem musik, farvevalg, møbler og dufte. Samtidigt med at jeg gennem dekorationen søger at skabe en rar og genkendelig stedlighed, så det rumlige design fremtræder afslappende og velkendt, og derved skaber angstdæmpende atmosfærer.

Vi tilbyder en dialog omkring klinikkens eksisterende indretning og behov, samt evt. efterfølgende forslag til rummets designoptimering.

Vi kan også tilbyde et foredrag om vores indretningskoncept, teoretisk baggrund for konceptet, sansernes/farvernes betydning, og erfaringer med indretninger af tandlægeklinikker.

Kontakt Anja Holdt Lange for en uforpligtende snak på:
Email: anjaholdt@dekoform.dk
Mobil: +45 2240 1840

Monday - Tuesday Out for interior business
Shop opened
Wednesday - Friday 11.00-17.00
Saturday 10.00-14.00

Nr. 10 2020

læs